Hallå George, hur kommer detta sig?
– Vi har haft Speedgayting en gång tidigare och det var väldigt kul, så vi tyckte att vi kunde göra något speciellt till Alla hjärtans dag. Med inspiration av Love Is Blind och diverse andra dejtingserier, titeln A Cumshot at Love, är inspirerad av Tila Tequilas A Shot at Love, så ville vi köra en rolig och laid-back version av speed-dejting som också är interaktiv. Värdar är vännerna Alex och Paulo.
Så vad händer under kvällen?
– Vi öppnar dörrarna 18.00 och då är det ”Happy Homo Hour”, en ny tradition där vi har stans billigaste cava. Mellan 18-20 kostar första glaset cava 50 kronor, och fram till 20.00 kostar det 75 kronor. Sen börjar vår ”speedgayting” kl. 20. Från cirka 21.00 spelar ”The Butch Queen Face of Scandinavia”, DJ Lip, musik tills kvällen avslutas.
Till speeddejtingen har vi handplockat ett gäng heta singelkillar, ”Fagchelors” if you vill, som kommer att vara objekten för allas trängtan under kvällen. De kommer att tas upp på scenen en efter en, med ögonbindel på, och våra hosts Alex och Paulo kommer att välja ut tre deltagare från publiken som kommer att tas upp på scenen för att svara på några raunchy frågor. När alla deltagare har gjort sitt bästa för att vinna Fagchelorens hjärta, kommer våra hosts att fråga singelkillarna vilken av deltagarna de skulle vilja fortsätta på en dejt med. De lyckliga paren som matchas ihop kommer att vinna en gratis valfri drink i baren, vårt tips är veckans XXXtra Special Valentine’s Gay Drink, för att fortsätta dejten och se om det finns någon gnista.
Hur har du det själv med kärleken?
– Jag har varit lyckligt singel i ett årtionde och trivs fint med det. Men våra kära hosts försökte få mig att delta som Fagchelor, så vi får se….
Ni har kört ett par gånger nu, har BLOW blivit som du tänkt dig?
– Det blir aldrig som man tänkt sig, men vi har haft några otroligt roliga kvällar sen vi öppnade. Januari har varit lite svårt som för alla bar- och klubbarrangörer, men vi har några väldigt roliga grejer att se fram emot framöver, bland annat en ”vogue ball” arrangerad av Samara Parker, after work med Stockholm Bears, en livemusikkväll med skivbolaget Axis Mundi och så vidare.