Bland annat får vi transtematik och experimenterande killar. Hela filmserien avslutas dessutom med David Färdmars superhyllade Love med Adam Lundgren från Torka aldrig tårar utan handskar i huvudrollen.

Först ut är Ninja Thybergs Pleasure om en porrfilmsimspelning där man övar ställningar innan tagning. Det ryktas om att en
av tjejerna ska göra en ”double anal” och Marie vill inte vara sämre….SVT 1 22.55

Efter den följer:

Ta av mig av Victor Lindgren
Mikaela har gjort en könskorrigering. En natt på krogen träffar hon en kille som följer henne hem. I Ta av mig blir sexuell objektifiering en leka-doktor-situation där båda parter vill att den andra ska ta första steget till sex.
SVT1 måndag 24 mars kl 22:55

Ladyboy av Claes Lundin
Experimentell dokumentär om Jessica, en prostituerad och transsexuell kvinna i Bangkok. I ett samhälle utan socialt skyddsnät måste hon fatta ett livsavgörande beslut.
SVT1 måndag 24 mars 23:10

Abc av Nanna Huolman
När Carl tröttnar på att Alma och Bea stör fotbollsträningen bestämmer de sig för att ge igen – även för det som de uppfattar som oönskade sexuella inviter. Men vem är egentligen offer och vem är gärningsman?
SVT1 måndag 31 mars kl 22:55

Boygame av Anna Österlund Nolskog
Nicolas och John är 15 år och bästa vänner. Eftersom båda känner osäkerhet vad gäller den första sexuella kontakten med tjejer beslutar de sig för att öva på varandra.
SVT1 måndag 31 mars kl 23:10

Unplay av Joanna Rytel
”En tjej reser runt. Och hon är jag. Hon ligger runt. Tills hon finner två killkompisar. Två gånger kuk i hennes små feministhänder, så jävla lyxigt”. Joanna Rytel blev redan 2001 uppmärksammad för sin ”Gubbslemskupp” mot Fröken Sverigetävlingen. Hennes filmer har visats världen över.
SVT1 måndag 7 april kl 22:55

LOVE av David Färdmar
Två killar, ett möte, samma hemlighet. Den verklighetsbaserade filmen har visats på 60 filmfestivaler världen över och skapat debatt om sitt tabubelagda ämne. I rollerna: Adam Lundgren, Jonas Rimeika och Alicia Vikander.
SVT1 måndag 7 april kl 23:00