Februari har gett oss ljuset tillbaka – inte bara på himlen utan även i våra hjärtan. Moxy har nämligen årspremiär på Nalen i Stockholm. QX pratar med Moxys Anna Högkil och karaoke-ansvariga Cissi Ramsby om vad vi kan förvänta oss av kvällen.

Årets första Moxy-fest med kärlekstema är här. Hur känns det?
– Det känns så kul! Moxy-lovers will get some love tonight. Det har varit stilla nu ett tag, så folk har hunnit ladda upp och är taggade, säger Anna och fortsätter:
– Trots att det är sportlovsvecka har vi fått många biljetter sålda. Vi kommer att köra samma recept som innan, men den här gången har folk fått önska sig låtar i förväg via Instagram. Många har varit engagerade och skickat in sina favoritlåtar.

Moxys dj-drottning Dj Fride kommer självklart att vara på plats och håller i förfesten i stora salen tills Dj Fanny tar över och fortsätter dunka hits kvällen i ända. Sedan får vi inte glömma karaokegrottan med Cissi – en så pass populär destination att det till och med blir rush hour när rummet slår upp portarna klockan 22:00.
– Det är en favorit och folk brukar till och med köa vid dörren. Det blir nog en hel del love songs av blandad kvalitet.

Vilka karaokelåtar är populärast? 
– Det är jämt lopp mellan ABBAs Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) och Mamma Mia, säger Cissi och fortsätter:
– Och även Bohemian Rhapsody av Queen. Att folk vågar välja den tycker jag är helt otroligt (skattar). Men jag älskar ändå att folk går igång på den!

Nu är det ju också nytt år. Har ni några Moxy-planer?  
– Moxy är stort och starkt och det är vårt femtonde år. Vi växer hela tiden och lyckas fånga in nya människor. Det känns fantastiskt. Vi kommer fortsätta att köra på Nalen, men även andra arenor.

Moxys Love Party håller hus på Nalen i Stockholm ikväll, 24 februari, klockan 21:00-02:00. Klicka här för att knipa en biljett.