Pedro Pascal vann pris för bästa manliga huvudroll för sin insats i The Last of UsSAG awards i helgen – och slog Succession-skådisen Kieran Culkin. I en intervju avslöjade Pedro, som var aningen rund under fötterna, att han skulle hångla upp skådespelarkollegan under kvällen – som en hämnd. För vad? Tänker ni.

Jo, dramat mellan killarna har nämligen pågått ett tag och tog fart när Kieran tidigare i år vann över Pedro i kategorin bästa manliga huvudroll för sin roll i Succession på Golden Globes. I sitt tacktal sa han:
– Jag nominerades till Golden Globes för tjugo år sedan. Jag minns att jag tänkte att jag aldrig kommer få komma tillbaka hit igen och stå på den här scenen. Så det känns fint. Sug på den, Pedro!

​​Han möttes av ett gapskratt från både Pedro och publiken. En vecka senare var det dags för Emmy awards där Pedro skulle presentera vinnaren för bästa biroll i dramaserier. Den som tog hem priset var Matthew Macfayden, Tom Wambsgans i Succession.
– Låt oss ta en sekund att få det här att handla om mig, skämtade Pedro med en mitella över axeln och fortsatte:
–  Många människor har frågat mig om min arm. Det är faktiskt min axel, och ikväll är en perfekt tid att berätta att Kieran Culkin bankade skiten ur mig.

På SAG awards var det Kieran som fick en näsknäpp, men med kärlek.
– Jag kommer att strula med Kieran ikväll, det blir min hämnd. Han är den bästa, sa Pedro i en intervju med SAG awards-korrespondenten Tan France.

Någon som uppskattade roasten var Succession-stjärnans fru. I ett inlägg på Instagram skriver hon:
”Balansen har blivit återställd. Tack Pedro för att du ödmjukade honom”.