Många av oss har, i alla fall någon gång under livet, haft en bästa vän gjord av ark. I en bok med lås avslöjade vi hemlisar som vår crush namn, skitsnack om ditten och datten och vissa av oss… kom till och med ut ur garderoben där.

Nu har BLOW:s George Chamoun kommit med den briljanta idén om högläsning av bög-dagböcker.
– Vi kör olika teman nästan varje onsdag. Så jag satt och funderade på vad vi skulle hitta på för kul den 10 april och kom då på idén om bögar som läser upp historier från sina dagböcker – i krogmiljö och framför publik. Jag har inte sett det innan och tror att det kan bli en kväll med både skratt och gråt, säger George och fortsätter:

– Den som kommer att hosta kvällen är Carl Johan Karlson, regissören av teaterpjäsen Arv.

Har du fått tag på någon som vill ställa upp än?
– Ett par stycken men jag letar fortfarande. Om någon QX-läsare har något smaskigt dagboksinnehåll som ni vill dela med er av – kontakta mig!

Har du själv skrivit dagbok?
– Faktiskt. Jag var aktiv på Qruiser och skrev en del dagboksinlägg där. Men jag minns inte vad jag skrev om – jag har säkert raderat inläggen (skrattar).

Vad hoppas du på för slags dagböcker?
– Alla. Bara att folk kommer och delar med sig av något personligt känns kul. Vi alla har saker som är roliga att titta tillbaka på och skratta åt och känna ”Oj hur tänkte jag där?” och ”Det där skulle jag inte gjort idag!”. Det kommer förhoppningsvis bli väldigt kul och intimt. En dagbok ska ju inte någon annan läsa – med undantag i april då (skrattar). Så kom och ta del av bögarnas innersta tankar och hemliga känslor.

Vad för teman har ni haft tidigare?
– Vi har kört tv-spels-tema, igår hade vi Britney Spears-tema och nästnästa onsdag kör vi Vogue Ball.

BLOW är ju en hyfsat ny bögbar. Hur går allt?
– Det har gått jättebra! Varje kväll är unik och det är så olika crowd beroende på vad temat är. Många blir chockade när de kommer första gången – för att de tycker lokalen är så cool och att de inte visste att den existerade. Det är också kul med så många nya ansikten varje gång.

BLOW håller till vid Sidenkällaren nära Slussen. Om du vill läsa högt ur din dagbok den 10 april kontakta George här eller via Instagram.