Hårexperten och tv-personligheten Jonathan Van Ness ser ut som en queer Jesus, han till och med känns som det i tv-rutan. I realityserien Queer Eye får personer som har behov av förändring en makeover – och alltsomoftast ser vi Jonathan ge dem som medverkar fantastiska hårtransformationer, upplyftande pep talk och varma kramar. Han är vännen alla vill ha… eller?

Nu har flera källor gått ut med att det är en ”mardröm” att arbeta med hårexperten, rapporterar Rolling Stone.
– Jonathan är en person som har förmågan att vara väldigt varm, karismatisk och få dig att känna dig riktigt speciell att han uppmärksammar dig, säger en anonym källa till tidningen.
– Men minst en gång om dagen skrek han på någon. Det kunde vara något litet, men det fanns alltid någon att peka ut och skylla på och göra till ”dagens skurk”.

En annan källa avslöjar att trots att han är känd för att sin värme, kärlek och omsorg så är det en stor kontrast till hur han faktiskt behandlar andra människor.
– Det är verkligen motsatsen till vad den här personen hyllas och betalas för att vara.

För inte så länge sedan hoppade kollegan Bobby Berk av, seriens inredningsexpert, och det ryktades om att det var på grund av ett bråk med Jonathan. Bobby konfirmerade att han har haft en ”situation” med hårexperten men att han huvudsakligen valde att lämna på grund av att han har andra projekt på gång.

En annan medarbetare i produktionen säger att Jonathan inte vill dela rampljuset med någon annan.
– Det fanns tillfällen då vi inte ens kunde spela in scener med vissa i castingen tillsammans för att det blev så dålig stämning.

Nu kräver fansen ett uttalande från Queer Eye-stjärnan.