Med start den 24 mars är det dags för den efterlängtade säsongspremiären av SvenskPoppen – drag-karaoke med Lillan & Tjorven. Det betyder att Razmus Nyström och Per Öhagen (HTBQUL), förvandlar Djurgårdens PopStory till ett stort karaokeparty.

-På Svenskpoppen samlas vi och sjunger våra favoritlåtar så det dånar i karaokemaskinen. Det blir ofta allsång. Finfina priser delas ut till förtjänstfulla insatser och nästan alla sjunger! Jag, Lillan, gästerna, men oxå personalen på Popstory och ABBA Museum har svårt att hålla sig. Alla ska med, säger Tjorven.

Månaden efter, den 20 april, återvänder MartinCarl och Miss Petersson (SFURP) med sin musikquiz. Duon, känd för sina fabulösa drag race-tittningar kommer även att stå i dj-båset då och då.
-SFURP kommer bjuda på musikquiz med finfina priser! Vi kör tre quiz per tillfälle och det går bra att köra ett quiz eller alla tre. Maten är toppen och god dryck finns att tillgå, det dj:as mellan quizen så långtråkigt blir det inte, hälsar Miss Peterson.

-Fint folk håller till på Djurgården. Det är sen gammalt. ABBA var fyra och eftersom 2+2 är 4 så har vi valt att lösa det såhär!

Datum
24 mars, 12-16: ”SvenskPoppen – drag karaoke med Lillan & Tjorven” 12-16
20 april, 12-16:  Musikquiz med SFURP
12 maj, 12-16: ”SvenskPoppen – drag karaoke med Lillan & Tjorven”
20 maj , 12-16: 12-Musikquiz med SFURP