Ni kör nu tredje fredagen varje månad?
– Ja, precis. Näst sista fredagen är det Queer, och så har vi kört efter pandemin på nattklubbens önskemål. Vi är den enda fristående klubben som gästar Park Lane just nu. Och bytet har funkat bra, om inte bättre. Vi har trogna gäster som har pengar över innan lön och gärna festar upp dom (skrattar).

Vad är hemligheten bakom att hålla en klubb vid liv i 23 år?
– Jag och Sofia synkar bra. Hon är bra på marknadsföring, och jag tar stort ansvar för den sociala biten och umgås med gäster. Sedan har vi märkt att drag är hetare än någonsin. Vi har alltid haft gästspel av drag-stjärnor, men det har blivit den stora grejen de senaste åren. Vi försöker variera ”up and coming”-stjärnor med Drag Race-favoriter och det funkar bra. Och ikväll är det Elecktra som är Mello-aktuell och väldigt populär.

Hur bibehåller man en bra mix av straight och gay, och allt däremellan?
– Målsättningen från början var att öppna en mixad klubb och vi har alltid haft mixen, även om den kan variera mellan 60/40 till 50/50 till 40/60. Och för att alla ska kunna sig trygga har vi mycket vakter och bra koll på allt som händer. Men berusning och annat beteende sker inom alla kategorier av gäster, och då tar vi samtal med dem. Det är viktigt att alla trivs.

Hur är queerscenen i Göteborg just nu?
– Den har varit ganska likadan i ett par år nu. Det är vi, Bee och Gretas. Och vi har olika publik, och det tror jag är hemligheten bakom att vi funkar bra.

Så, ett tips inför kvällen?
– Kom innan 00.30 om ni vill se Elecktra. Och vill man komma in snabbare är det bara att maila sina namn för VIP-kön till [email protected]. Men innan 23, för sen kollar vi inte mailen.