Låten Karma släpptes tidigare i april och blev viral nästan direkt. Med över 45 miljoner följare på TikTok har den tidigare Dance Moms-stjärnan lyckats få låten att fastna i huvudet på människor världen över.

Men efter en intervju med Billboard News brakade helvetet loss. När Jojo Siwa fick frågan om vilken slags musik det är hon vill satsa på sa hon att hon vill skapa en ”ny” musikgenre.
”Jag sa det första gången när jag skrev kontrakt med Columbia. Jag sa ”Jag vill starta en ny genre av musik”. Varpå de sa ”Vad menar du?”. Och jag sa ”Jo, det kallas gay pop””.

Efter att ha mottagit en mängd kritik, bland annat från gay pop-duon Tegan and Sara, förklarar hon nu vad hon faktiskt menade med kommentaren.
”Jag är inte skaparen av gay pop, självklart inte. Men jag vill vara en del av det som kommer att göra genren större än vad den redan är”, förklarar Jojo till radiokanalen SiriusXM.

Trots de negativa reaktionerna verkar det ändå som om regnbågsfansen inte kan hålla sig borta från att streama låten. I dagsläget har musikvideon 27 miljoner visningar på Youtube.