I en intervju med Rolling Stone pratar världsstjärnan Billie Eilish om sitt kommande album Hit Me Hard and Soft som släpps den 17 maj, masturbation och sin sexualitet.

Inga singlar kommer att släppas innan albumet, men på Coachella gav hon ett litet smakprov av låten Lunch som handlar om att ge oralsex till en tjej.
– Låten var en del av det som hjälpte mig att bli den jag är, säger bad guy-sångerskan till Rolling Stone och fortsätter:
– Jag har varit kär i tjejer hela mitt liv. Men jag förstod det bara inte förrän förra året – då jag insåg att jag ville ha mitt ansikte i en vagina.

@i_love_billie4life Billie prefoming «Lunch» at her «Billie & Friends» show at coachella 2024💙🤩🤩 #coachella2024 #billiechella #billieeilish #be3 #lunch #billieeilishconcert #follow #fyp #fyp #like ♬ LUNCH – LoveBillieEilish

Men Billie Eilish gillar inte att hennes sexualitet ”blir ett ämne för diskussion”.
– Jag hade aldrig tänkt att prata om min sexualitet någonsin i hela mitt liv. Hela världen bestämde helt plötsligt vem jag var, och jag fick inte säga någonting eller kontrollera någonting av det, säger hon och fortsätter:
– Ingen borde tvingas att vara det ena eller det andra och jag tror att det finns mycket vilja att sätta etiketter på allt. Jag känner människor som inte vet sin sexualitet, eller känner sig bekväma med den, förrän de är i fyrtio-, femtio- eller sextioårsåldern. Det tar ett tag att hitta sig själv och jag tycker att det är väldigt orättvist att internet utpressar dig till att prata om vem du är och vad du är.

När Rolling Stone frågade henne vad hon gör för att koppla av svarade hon ”sex”. Artisten berättar även att det ”bokstavligen” är hennes favoritämne och att hon borde ha en doktorsexamen i onani.
– Människor är så obekväma med att prata om det och blir förbryllade när kvinnor är bekväma med sin sexualitet och är kommunikativa om den.

Läs hela intervjun här.