Det började 2013 med en fest på Morfar Ginko mot Putins repressisva antigay-lagar i Ryssland. Tillsammans med Alexander Lindqvist och Björn Säfsten har han gjort tre ytterligare fester för att ge stöd i internationella frågor.
–          Vi har riktat in oss på att kritisera ledarna i länderna, inte befolkningen. Vi har länge funderat på att stödja Uganda och nu har det blåst upp ännu mer så det kändes som ett naturligt val som tema för en fest.
Tidigare har Club Coquette samarbetat med RFSL, den här gången gör de det tillsammans med Regnbågsfonden. De har också arrangerat fester med Cinema queer, och gör det även detta år.
 
–          Vi har fått väldigt bra respons på våra klubbar, förra gången var vi tvungna att stoppa insläppet. På lördag går hela entréavgiften direkt till fonden, så vi hoppas på bra uppslutning, säger Philip Berlin.
Lördagens fest kommer ha tre DJ:s i drag, installationer och personer som underhåller volontärt. Philip Berlin tycker det är viktig att kunna kombinera fest med samtal kring politik.
–          Vi är priviligerade som lever här i Sverige, det måste vi komma ihåg, Men samtidigt är det viktigt att stödja andra. Jag hoppas att alla sköna queers ansluter på lördag, plust att vi är heterofriendly!