Det är ett filmiskt och sammanhållet verk som Eilish betraktar som en ”familj av låtar”, som man ska lyssna på från början till slut. Musiktidningen Rolling Stone hyllar det som hennes bästa album hittills.

Plattan med tio låtar innehåller bland annat flatiga favoriten Lunch i vilken Eilish sjunger ” jag kan äta den bruden till lunch, yeah hon dansar på min tunga, smakar som att hon är the one, och jag kan inte få nog. Jag kan köpa henne så många saker, det är ett sug, inte en crush. Nu kommer hon upp för trappan, jag drar ut stolen, och sätter upp mitt hår”:
Eilish berättade i december 2023 för tidningen Variety att hon attraheras av kvinnor, och att hon förvånades över att folk inte visste det. Men nu har hon alltså släppt rätt tydliga Lunch.

– Den skrev jag redan innan jag gjort något med en tjej, och sen skrev jag resten efteråt. Jag har varit kär I tjejer i hela mitt liv, men jag fattade inte förrän förra året. Jag insåg att jag ville ha mitt ansikte i en vagina, berättade Eilish i en intervju med nämnda Rolling Stone tidigare i år.