I kväll intar australiensiska popwtwinken Troye Sivan Hovet i Stockholm med sin Something To Give Each Other-turné, och här är allt ni vill veta:

Var har Troye varit innan?
Turnén startade den 29 maj i Lissabon, och sedan dess har han betat av Barcelona och Paris. Och efter Stockholm väntar 14 andra spelplatser.

Hur ser körschemat ut?
Akt 1: Got Me Started, What´s the Time Where You Are?, My My My
Akt 2: In My Room, Dance To This, Supernatural (Ariana Grande-samarbetet), Bloom,
Akt 3: Still Got It, Can’t Go Back, Baby, Could Cry Just Thinking About You, Heaven
Akt 4: The Call, One of Your Girls,
Akt 5: Silly, You (Tate McRae-samarbetet), Stud, 1999 (Charlie X cover),
Extranummer: Honey och Rush.

Tider tack!
18:15
Entré 13 öppnar för Early Entry, 18:30 Entré 11 och 13 öppnar för samtliga och 19:30 inleds konserten av Jodie Harsh och därefter är det dags för Troye Sivan att inta scenen! 22:00 är konserten slut.

Jodie Harsh? Really?
Javisst, den brittiska dragikonen, DJ:n och sociala medier-figuren som beskrivits som Storbritanniens hårdast arbetande druga peppar igång publiken. Jodie har remixat alltifrån Beyonce till Justin Timberlake, setts i Drag Race UK, och skymtats i Ab Fab- the Movie. Nu spisar Jodie plattor som förband till Troye.

Väskan då, stannar den hemma?
Vi citerar Hovet: ”Inga väskor, inklusive mindre handväskor, magväskor, tygkassar och plastpåsar, får tas med in. Det är inte heller tillåtet att ta med paraplyer, flaskor, systemkameror, mat och dryck in i arenan”. Det finns garderob för ytterkläder (inga väskor) i foajén för kostnaden 50kr per jacka.

Jag har hört att Troye sjunger om ett svenskt chokladmärke i en av sina stora hits, stämmer det?
– Javisst, I One of Your Girls första vers sjunger den sydafrikafödda artisten ”Sweet like Marabou, look at you”. En liten hyllning till Sverige och Stockholm, som är en av Sivans favoritstäder.

Så, vilka stora hits saknas?
Turnén bygger på senaste plattan, vilket göra att vi får hela nio av tio låtar därifrån (sorry, How To Stay With You). Det gör tyvärr att vi inte får höra superstreamade hits som Angel Baby, Strawberries & Cigarettes, Lauv-samarbetet I´m so Tired eller superhiten Youth.

Finns det biljetter kvar?
Japp, går att köpa här.