För första gången pratade Jessica Gunning nyligen öppet om sin sexualitet i brittiska podden Reign with Josh Smith. Där berättade hon att hon kom ut för familj och vänner i november 2022.
– Jag är omgiven av homos. Alltså, alla mina vänner är gay. Så det var inte så att jag förtryckte det eller nåt.  Det vara bara det att jag inte trodde att jag var… jag kan fortfarande inte uttrycka det riktigt rätt, säger Gunning i podden.

Gunning beskriver sig som en “big old gay” och säger ”jag tänkte länge att jag är en större kvinna och att det kanske hade med min storlek att göra… jag kände mig liksom avvikande, eller som att jag bara hängde på saker. Men när jag insåg vad det var som gnagde, så var det så befriande.

Netflix Baby Reindeer är en av streamingtjänstens mest populära serier någonsin och handlar om komikern Richard Gadds upplevelser kring att vara förföljd av en medelålders kvinna som heter Martha. Jessica Gunning har även varit med i hyllade HBTQ+filmen Pride där hon spelad politikern Siân Catherine James.