West Pride firas ut med flera stora fester. QX har kartlagt dem alla.

Queer Pride Edition 2024
Nu på fredag den 14 juni blir det stor fest på Park Lane på Kungsportsavenyn och öppet till 05. Bebulah och Cherry Wilder tar över stora golvet och spelar disco/house och annat mellan 23-02. Efter det tar Bromée över stora golvet. Cherry framför också nya singeln Pace. I Red Room blir det Drag Queen Karaoke 00-02 med Piffany Queen, och räkna med att Diana Wolff drar av ett nummer eller två. I Schlagerbaren spelar Andreas Bromée och Theo Söderlund. Alla med festivalarmband har fri entré mellan kl 23-00 och man kan även maila vår köföreträdeslista för fri entré innan 00.00 om man inte har armband. Men även om man har armband kan man maila kölistan för att komma i den kö som går lite snabbare än vanliga.Entrè utan armband 180kr och efter kl 00:00 är entré 180kr inkl. garderob för alla.

Flathaket 30+ Officiell tjejfest på West Pride
DJ & arrangörerna Katja Gustafsson & Mirre Sennehed bjuder på en efterlängtad fest för tjejer och ickebinära 30+ på Balambaras teatergatan 4 under lördagen. Det grymma hits från nutid och dåtid och alltifrån House och tech-house via  pop till hiphop och eurodance.
Pris 187 kr (med armband 25% rabatt = 150 kr)

The Way Out Night
Safety Dance (& Eins Zwei Polizei) kör ihop med FPES och Hängmattan en specialkväll på fredagen under West Pride. Dj:s från 80-talsklubben Safety Dance och 90-talsklubben Eins, Zwei, Polizei bjuder på den bästa blandningen av ren nostalgi och alla är välkomna ut på Göteborgs öppnaste och dansantaste klubbkväll på Café Hängmattan (Karljohansgatan 16).
 Det blir en kväll i neon i regnbågens alla färger och fri entré för alla med festivalband (annars kostar det 100kr hela kvällen).

SLM West Pride
Fetischscenen kör sitt med fest på fredag 21-02, och dörrarna stängs vid midnatt. Medlemskap är ett krav så ansök nu (senast 24 h innan festen stänger ansökan). Entré 150 kr (kontantlöst, Swish gäller) och alla SLM GBG dresscode gäller. Platsen är Club Sesam i Kortedala.

Bee Bar
Bee Bar går all in under veckan och inleder torsdagen med Schlagerparty 22-02. På fredagen blir det makeupartister och glam från 18.00 till 03.00 ihop med Regnbågsfonden där Izabella Indigo, Antonina Nutshell, Kendi och Sabrina Morph medverkar. På lördagen går Bee som vanligt i paraden och piskar igång underbar fest och dans bland åskådarna och paraddeltagarna. På kvällen blir det After Parade Party 16-03.

Gretas
På fredagen blir det fri Entré till 00:30 och köföreträde fram till 00:30 med festivalarmband. Sveriges äldsta och största gayklubb festar till det rejält mellan 22-05 hela helgen och på fredagen blir det uppträdanden av Haus of Marx och Venuz Verze. På huvudgolvet spelar DJ Pete Love och på övre golvet DJ Andy. Lördagen den 15 juni blir det Haus of Marx, Venuz Verze & Diana Wolff som bjuder på show och köföreträde fram till 00:30 med festivalarmbanden (utan festival armband, skriv till Gretas för köföreträde). DJ Mia kör på stora golvet och DJ Alex på övre.