Straighte Eric Stonestreet har spelat Modern Familys flamboyante Cam så övertygande i fem säsonger att han vunnit en Emmy för sin insats och nominerats till en rad olika tv-priser. Häromveckan tittade han förbi hos Huffington Post och genomförde en skön och kul intervju.

Eric berättar bland annat att han inte alls är lika rolig på samma sätt som Cam, så när folk träffar honom privat undrar dom om han är helt frisk.
Han berättar också att han och tv-maken Jesse Tyler Ferguson blivit bästisar för livet och att de båda är väldigt stolta över vad de gör i serien. Bland annat hur de visade att Mitch pappa i serien, spelad av Ed O´Neill, hade svårt för att Mitch & Cam skulle gifta sig i serien och hans resa fram till att acceptans.

Eric Stonestreet berättar också att han fått ännu mer medkänsla för alla HBT-personer som kommer fram till honom och berättar om sina komma-ut-situationer. För nu får han höra hur hans rolltolkning påverkat dem att komma-ut. Han säger också att killar ofta stöter på honom. Och att de ofta försöker få honom att komma ut som homo… Och att Jesse och Eric tillsammans fastslagit att Cam helt klart är ”a bossy fussy bottom”…

Eric Stonestreet
Hela gänget från Modern Family.