QX undrade varför duon väljer Hornhuset:
– För att det känns helt rätt med barklubb! Det finns för lite ställen i stan för hbtq:s att hänga på om man inte känner för att gå på klubb eller om man vill gå någon annanstans före man går ut och dansar. Sen är det en jättetrevlig lokal med bra ljud och goda drinkar så det var lätt att tacka ja! Dessutom är det två andra queeriga klubbar som kommer vara månatligen Fredagens ”LOL – Lesbians out Loud och Siri och Ikis ”Kaffe, Kaka och Kareoke” så det känns som ett kul sammanhang.

Kommer ni lägga band på er och spela bara ”lagom” dansvänliga låtar?
– Nädå, man får dansa men det är inte något regelrätt dansgolv så det blir ett bra tillfälle för oss att få spela musik som kanske inte funkar klockan 04:30 på en dansklubb.

Vad symboliserar Café UFO:s flygande tefat?
– Det vet nog ingen av oss. Vi kände för att ha ett riktigt töntigt namn på klubben, och känner att vi lyckats. Att det ledde till att vi kan ha ett tefat på flyern var bara ett plus.

Vad kommer hända på premiärkvällen?
– Staffan kommer spela massa rolig musik tillsammans med Lapsee från en av våra favoritklubbar Body. Och vi bjuder på drinkar tidigt under kvällen!

Vad är det som gör Hornstull så queert?
– Det har nog att göra med närheten till de queera söder om söder-förorterna och att Copacabana och Hallongrottan legat där. Vila i frid. Och så Mbargo såklart!