Micke, Kristian och killarna kör nu schlagersöndagar på Engelen, och det kan hända att det dyker upp någon känd schlagerartist framöver och gästar också. QX tog ett snack med Micke.

Så, vad är det som händer på Engelen?
– Vi har samlat ihop gänget efter att vi alla gjort några avstickare i andra projekt, bland annat så har Micke tävlat i Mello och turnerat med Pink Pistols och Aron varit på turné runt i världen med succégruppen Dirty Loops. Vi kommer som vanligt att bjuda på en helkväll med gamla och nya schlagers och allsångsvänlig stämning och chansen att önska din favoritschlager.

Ni har kört schlagers nu ett tag, tröttnar ni aldrig på låtarna?
– Jo, och det brukar oftast vara låtarna som inte riktigt fäster live, men då är det ju bara att byta ut dem mot något annat. Det finns ju ett gäng att välja på!

Vilken låt får alltid lika fantastisk respons?
Två låtar som vi spelat nästan varje gig under våra åtta år är Mitt i ett äventyr och (Du är så)Yeah Yeah Wow Wow. Dom funkar fortfarande sjukt bra!

Vilken är ni mest trött på men ”måste” köra?
-”Euphoria”, trots att vi aldrig kan göra den som Loreen. Vi försöker göra den lite på vårt sätt.

För den som aldrig sett HHP förut, berätta kort vilka ni är!
– Vi bildade HHP inför Pride 2007 och började spela på Engelen, där vi nu är tillbaka vilket känns jättekul! Vi består av Kristian Tåje och Mikael Landby på sång. Gitarr Mikael Lavrell, bas spelar Kristoffer Sundstöm, Keyboard Arvid Svenungsson och trummor Aron Mellergård.
Vi huserade på Victoria i kungsan varje måndag i tre år, har varit husband under schlagerkvällarna i Pridepark . Vi spelar på företagsfester så ofta vi får och kan, samt har egen julshow på Silja Galaxy där vi tillsammans med kända gäster skapar en helkväll ute till havs.

Baren spelas in i samma hus, jobbar deltagarna i samma bar som man handlar i om man går och ser er?
Baren spelas in en trappa ner, så ni kan välja om ni vill vara med i tv eller inte. Men uppe i baren där vi spelar är det kamerafritt.

Vilken låt skulle ha vunnit i MF om ni inte får välja Måns?
– Det hade varit kul att skicka Jon Henrik Fjällgren.

Vilken schlager tröttnar ni aldrig på?
Du (Öppnar min värld) med Lisa Nilsson

Söndagar, kl 21:00 på Engelen, T-Gamla Stan

Det går gratis rosa taxibilar till Patricia för den som vill. Där är det fri entré med vår Hallå hela pressen stämpel.