STOCKHOLM. Saknar ni de sköna gaynätterna på Kungliga Djurgården? Söndagen den 19 juli har ni chansen igen. Nu på flotta Josefinas stora uteservering.
– Vi har fått er erbjudande om att göra ett samarbete med Josefinas ute på Kungliga Djurgården, berättar Erik Engebretsen och Peter Sandkvist för QX.
– Det blir en sommarsatsning vart vi kommer att köra open-air fester under dagtid med start den 19 juli. Det kommer vara mumsig grillmat, goda drinkar, bubbel eller alkoholfritt söndagar 15-01 med sköna välkända DJs som vet att skapa den rätta stämningen, säger Engebretsen.
– Super Summer Sunday ska vara en relaxed utomhus fest i solen (hoppas vi) men funkar även underbart som det skulle bli en klassisk svensk sommar då tak kan täcka stora delar av uteserveringen, fyller Sandkvist i.

Söndags-sommar-klubben håller alltså till på Josefinas som för de som inte riktigt kan Djurgårdens alla härliga gräsmattor, ligger bakom Nordiska Museet, strax efter Djugårdsbron.
– Det är en underbar utsikt över Djurgården och vattnet och över poolen som är det senaste tillskottet bredvid en av de två barerna. Här får man slänga tröjan och slicka i sig lite sol om man önskar eller njuta i skuggan framför en öppen spis! På Josefina hittar man allt, lovar de två.
Perfekt nu när vi VET att sommaren kommer hålla över såväl juli som Pride och EuroGames och långt, långt in i augusti.
Erik och Peter är männen bakom KingKongs (och Jungle Janes) alla nätter i veckan vid Mariatorget! Onsdag, fredag, lördag och söndag. Energi var ordet.