Sanna friade i Globens hissgondol

Övernattningen i gondolen kammade paret hem genom en tävling via Airbnb där Sanna motiverade varför just hon och flickvännen skulle få ta del av kärleksnästet. Över 2 000 bidrag kom in, men Sanna motivering tog hem vinsten:

Det finns en tjej jag aldrig skulle ge en diss, i stället vill jag ta med mig henne i denna hiss. Hon är min skatt och gör mig lycklig varje dag och natt. Vad säger du älskling, i stället för att äta rester, ska vi inte ta en minisemester?

– Jag hade funderat på det länge, så såg jag tävlingen och tänkte: Om jag vinner så ska det ske där och då, det vore helt perfekt. De ringde och sa att jag vunnit och jag blev jävligt nervös. Anna märkte att jag var märklig tiden innan, hon fattade att något var på gång, säger Sanna.

– Att fria är en grej som man endast gör en gång i livet och då vill man ju att det skulle vara perfekt. Det kunde inte ha blivit bättre, säger Sanna.

Hur gick själva frieriet till?
– Det hade varit en helkväll med middag och champagne, jag hade hela tiden detta i bakhuvudet, det var svårt att slappna av. Vi kikade på utsikten, sedan gick vi till sängen och där ställde jag frågan. Hon svarade ja innan jag hade hunnit ställt klart hela frågan, men jag kommer inte ihåg exakt vad jag sa, det var så mycket känslor, säger Sanna.

Hur var rummet som de hade fixat åt er uppe i gondolen? Berätta.
– Det fanns en dubbelsäng, gardiner, blommor, champagne, maränger och morgonrockar. Det var riktigt hemtrevligt och väldigt romantiskt, efteråt sa vi till inredarna att de gärna fick komma hem till oss och fixa till, säger Sanna.

Sanna och Anna planerar att gifta sig inom de närmaste åren, men inget datum är ännu satt. Mycket ska planeras och tänkas igenom först, men Sanna ser gärna ett bröllop ute på landet i en kyrka, ljust och vitt.

Anna och Sanna