Efter förra årets succé återvänder SLM till Slakthuset för sin årliga Europeiska fetischfest Baltic Battle. Lokalen, med sin Berghain-känsla, ligger i Slakthusområdet där stadsplanerarna ännu inte lyckats förstöra stämningen. Hundratals dans- och festsugna i läder, gummi, sport och uniform-kläder kommer att svettas loss natten ut på det som är ”Main Battle”.
Dj på Main Battle är Per QX, K-Paxian, Daniel Olsson och Pamela.

Baltic Battle startar redan fredag kväll med ett ”Pre Battle” på Wollmar Yxkullsgatan 18. Medlemskap krävs för att komma in i klubblokalen och där kan du även fixa biljett till ”Main Battle”-festen. Biljetten till ”Main Battle” kostar 250 kronor i förköp och kan även köpas onsdag kväll på SLM, liksom på Side Track där det onsdag-lördag serveras en speciellt framtagen Baltic Battle-meny, på Torget och Läderverkstan på Rosenlundsgatan.
Bor du utanför stan kan du även köpa biljetter online på www.balticbattle.se.
Om du är SLM helårsmedlem eller ECMC medlem då kostar biljetten 150 kronor, men kom ihåg att ta med ditt medlemskort. Det kommer att säljas biljetter vid dörren i Slakthusets entré för 300 kronor, oavsett om du är medlem eller inte.
På söndagen är det sista programpunkten under Baltic Battle-helgen med ett ”Red Battle” i klubblokalen. Entrén öppen 18.30-21.

Har du inte hunnit fixa kläder till helgen fest har du sista chansen via QX Shop där det finns ett brett urval av Jock Straps. Obs tänk på att kombinera med grova skor/kängor!
Du hittar även sportkläder i QX Shop. Beställ nu så hinner vi skicka onsdag så det hinner hem till dig innan helgen.
Läder hittar du hos t.ex Läderverkstan när du skall fixa biljetten till Main Battle. I QX Shop finns ett urval av Tom of Finland-produkter och olika arm/kuk-band. Men vi kan ju redan nu tipsa om att bara ha just lakanen på inte kommer fungera för at komma in på vare sig klubben eller Main Battle. Dock hur snygga som helst för nattsällskap!

Ett hett tips för er som inte hittar det nödvändiga i QX Shop eller hos Läderverkstan är att boka en dagflygning till Berlin. Ni hinner innan fredag då Baltic Battle startar!