Legendariska är de stora internationella fetischfesterna där hängivna får tillfället att visa upp sig i sina vackraste kreationer, dansa till den bästa klubbmusiken och knyta nya vänskaper.
Unleashed, som turnerar runt i Europa med ett fetischkoncept där gay och straight mixas, kommer för första gången till Stockholm med sin uppsättning av DJs och shower. Musikmässigt är det en mix av Minimal, Hard House, Progressive, Techno, Electro och Industrial, som sig bör på den här typen av event.
Men trots hård musiken är det såklart showerna och inte minst gästerna själva som står i fokus. Dresscoden kan sammanfattas med att de som anstränger sig har möjlighet att passera nålsögat! ”No street clothes”, konstateras det utan det personliga med läder, gummi, pvc, cyber, transformation, erotic men även elegant – dock på allvar elegant, fetish-glam, korsetter, masker… ja ni fattar. Och ni fattar att gästerna just nu arbetar för högtryck för att fixa det där sista till lördag kväll.
Dörrarna öppnar klockan 22, utan angiven sluttid, och det kostar 350 i förköp (på C.U.M Clubwear och Eve collection) och Dekadance hemsida. Inga biljetter säljs i entrén.
Medarrangör i Stockholm är som sig bör den queera fetischfestklubben Dekadance.
För er som missar lördagens fest kan vi tipsa om att efter Stockholm så drar festkonceptet Unleash vidare till Tel Aviv, Madrid och Amsterdam.
I samband med att Unlesah och Dekadance fixar fest har dessutom KingKong på Mariatorget öppnat upp på fredagen med en fetisch-fest. Uppdressad kommer man in gratis. Kvällen till ära är festen döpt till Kink Kong invites Dekadance.
Mer fetisch i helgen är det såklart även på SLM där Kent Bernhardsson är DJ.




Unleashed Summer Fest Aftermovie – Aug 2014 – Club Panama Amsterdam from UNLEASHED on Vimeo.