De är nyss hemkomna efter en två månaders lång USA-resa som sista kvällen bjöd på en vild utekväll i det populära gaydistriktet Castro i San Francisco, USA.
– Mamma och pappa däckade på rummet, så vi försökte hitta en flatklubb, men fann tyvärr ingen, säger Bianca.
– Jag är inte ens flata, men jag går nästan bara på flatklubbar, säger Tiffany.
Istället hittade de en bögklubb och de skakade rumpa med 70 bögar hela natten. Sedan väntade en tio timmar lång flygning hem till Sverige.
– Nu känns det som om kroppen är i rymden, men annars mår vi fint, säger Bianca.

Det var något nytt vi såg, när Full patte hade premiär förra året. Humorserien innehöll musikvideor, fantasifulla illustrationer och rappa klippningar, samtidigt som bland annat homofobi och rasism belystes.
– Det är ämnen som fortsatt är i fokus, men vi vill också skildra det allt hårdare samhällsklimatet, med otrygga anställningar och bostadsbrist. Många av våra vänner och tittare lever i konstant otrygghet där de inte kan planera sin tid för att de inte vet om de kommer att jobba nästa dag och många vet inte ens var de kommer att bo, säger Tiffany.

I den nya säsongen som har premiär på webben den 16 mars har systrarna tagit hjälp av tittarnas idéer för att i varje avsnitt kunna ta upp ett aktuellt tema.

Den här gången spelades de åtta avsnitten in på Årstatorget och Årstafältet eftersom systrarna spelar hemlösa. Förra gången användes deras gemensamma lägenhet som inspelningsplats.
– Då var vi hemlösa på riktigt, för vi kunde ju inte bo hemma. Nu är vi hemlösa i serien, men inte på riktigt, säger Bianca.
– Det var nog jobbigast för Hans-Christian, för han har ju alltid kallingar och serien spelades in i april då det var väldigt kallt ute.

Som jag förstår det var ni lika panka på riktigt som i serien. Hur är det nu?

– Nu har vi ju precis kommit hem från en lång semester och har handlat de tre ingredienserna som man behöver till linssoppa. Det säger det mesta, säger Bianca.

Vad kommer ni att bjuda på den här säsongen?
– Vi maxar allt! Det blir fetare musikvideor, bättre scenografi, mer utvecklade karaktärer och mycket bajs. Det här är vår present till tittarna och vi hoppas de tycker om den, för vi vill ju fortsätta dejta dem, säger Tiffany.

Så det blir en säsong tre?
– Vi drömmer så klart om det.


Här hittar du en tidigare intervju med systrarna