Paret visade upp sig hand i hand på röda matten från amfARs stora aidsgala i Sao Paolo, Brasilien. Detta var deras första offentliga framträdande tillsammans, men om man har följt männens respektive Instagram så har man kunnat lägga ett och ett samman. De var till exempel nyligen på semester i Japan tillsammans där man på otydliga bilder kunde se dem ihop. Och de tog bilder på samma sevärdheter och lade ut exakt samtidigt…

Svensken Jwan Yusef från Stockholm, konstnär och bosatt i London, är alltså latinostjärnans nya pojkvän. Nu plåtades han hand i hand med popstjärnan på Amfars inspirationsgala i Sao Paolo där Ricky uppträdde.
Ricky Martin som var latinamerikansk boybandstjärna som tonåring blev sedan såpastjärna i USA för att sedan få sitt internationella genombrott 1995 med låten Maria. Succén följdes sedan upp av låtar som La copa de la vida, Livin la vida loca och She bangs.

Ricky som har två söner, Valentino och Matteo, kom ut som homosexuell i mars 2010 och i en intervju några år senare sa han ”Allt med att komma ut känns rätt, hade jag vetat hur bra det skulle kännas så hade jag gjort det för tio år sedan”.

Nu har han äntligen hittat nån att leva La Vida Loca med. Grattis säger vi!

Jwan Yusef & Ricky Martin