Dessutom blir det nytt tema varje helg då bästa outfit som följer temat vinner fri entré till alla våra fester under Pride. Första temat är PINK. Under premiärkvällen gästar internationella dragduon Duo Raw, superdj:n Zak Ben spelar på housegolvet och Fagmaster Blix kör på pop/rnb/schlager golvet.

Välkommen tillbaka, varför har det dröjt så länge?
– Tack! Efter att vi lämnade Lästmakaregatan så var det viktigt att jobba med seriösa krögare, inte folk som bara är ute efter att tjäna ”rosa pengar”. Jag gör WONK i första hand för att det ska vara roligt. Därför väntade jag tills rätt krögare dök upp!

Kommer ni köra kontinuerligt nu?
– Det är en sommarklubb så vi kör åtta lördagar samt fyra fester under Pride. Då det endast är under sommaren så kommer vi gå all in med olika teman varje lördag. Under Pride har vi bland annat en exklusiv bokning med en Eurovision-artist som gör sin enda spelning i sommar på WONK… Och som tradition så har vi såklart även i år inte bara en utan två favoritdrugor från RuPauls Drag race. Bland annat en tidigare vinnare…

Varför blev det Pure?
– Vi körde påskdagen där. Vi klaffade riktigt bra med ägarna och bättre lokal får man leta efter. Både till storleken, läget och inredningen. Det har allt man kan önska sig om hur en bra klubb ska se ut.

Ni kör en ny kampanj med nya snygga grabbar, kommer dom att synas på WONK på nåt sätt?
– Det kan mycket väl hända på premiären och under Pride…

Vilka syns i barerna, bekanta från tidigare lokaler?
– Joakim är den från tidigare som kommer vara kvar, sen blir det lite nya hunkar jag hittat. Husdruga blir fantastiska Lavender Whipp och Daniel Olsson och Fagmaster Blix är tillbaka som resident djs. Linus och Simon är tillbaka och sköter dörren, där de får sällskap av Mathias som tidigare jobbat som vakt på WONK.

Vem skulle du helst vilja se på premiärkvällen?
– Alla underbara stammisar utan tvekan. Sen får ju gärna Jennifer Saunders och Joanna Lumley svänga förbi om dom är i stan.