Nu intar discotrion Alcazar åter Hamburger Börs och förvandlar den till ett enda stort discoparty. Succéshowen Disco Defenders är inne på sin fjärde säsong och hittills har det blivit 120 shower.
– Det hade jag aldrig nånsin kunnat föreställa mig när vi drog igång det här för ett och ett halvt år sedan, säger Andreas Lundstedt. Och varenda show har varit så kul. Inte en enda gång under dessa 120 shower har jag känt att det varit segt eller tungt, det har bara varit så jävla kul!

Har något ändrats sedan starten?
– Vi har lagt till några nya nummer, lite ny koreografi. Vissa nummer är så otroligt snygga nu så man önskar ju att vi hade gjort så här från början (skrattar), vår koreograf Zain har gjort den och det är helt galet snyggt. Dessutom har vi några nya musiker och en nya dansare så det blir en uppdatering av den gamla showen på många sätt.

Ni har släppt 25 singlar hittills, vilken av dem har betytt mest för er skulle du säga?
Crying at the Discoteque är ju vår allra största hit utomlands och blev ju genombrottet. Det är även den låten jag sjungit överlägset flest gånger. Men Stay the night var otroligt viktig för oss i Sverige. Det var låten som fick alla svenskar att förstå vad Alcazar handlar om. Polletten trillade liksom ner då (skrattar) och folk förstod att Alcazar handlar om glädje, energi, dans, fest och att alla är välkomna oavsett vem man är.

Om knappt två år fyller ni 20, har ni redan nu börjat planera för kalas?
– Absolut! Vi planerar för fullt. Då jäklar ska vi ta det här ytterligare ett snäpp högre. Hur vet vi inte än, men det kommer att märkas att vi fyller 20.

Ni har ju slutat ett par gånger…
– Ja, eller som Gry Forssell sa när vi uppträdde på Sommarkrysset, ”varje gång de slutat så kommer de tillbaka ännu bättre”. Och det ligger nåt i det. Vi hittar ny energi och inser när vi varit borta ett tag hur kul det är och att folk verkligen gillar oss. 

Kan det rent av bli Mello igen?
– Jag tycker Alcazar ska leda Mello, vore inte vi en grym programledartrio? Jag och Tess kan spexa och prata lite och Lina kan ta hand om poängräkningen och så för hon är smart (skrattar).

Till sist, eran låt ”One two three four” har jag helt missat. Den är ju hur bra som helst!
– Visst är den? Det var en låt som skrevs 2009 till Vincent shoe store, man fick den när man köpte ett par Alcazarstövlar hos dem. Vi pratade faktiskt om den låten häromdagen. Vi kanske borde mixa om den och ge ut den. Vad tror du om det..?