Även om Halloween rent formellt är över så kommer, tack vare vår Allhelgonahelg, festen fortsätta även denna helg. På Tank är det öppet med två dansgolv såväl fredag som lördag och Queen T är tillbaks i dörren. Temat för såväl fredag som lördag är just Halloween och om du vill hamna på listan är det just Queen T du skall scouta upp på Facebook för att bli lite extra väl behandlad!




På Candy är det Jonake och Bernhard som får till det på de två dansgolven som satts i ordning för nattens dans. 20+ i dörren och gratis entré innan midnatt, så sitt inte hemma och uggla för länge!



Källaren vid Mariatorget är vi vana att (vintertid) huttra utanför för att komma in i den ljuvligt trånga värmen varje lördagsnatt. Så blir det även denna lördag. Är du man så är det dessutom extrakalas på fredag kväll där Peter Sahlström spelar disco och Daniel Olsson levererar house. Källaren vid Mariatorget = King Kong; lika hårigt och bumsigt som film-förlagan.




Lördag kväll är det älskade Torget som fixar Halloweenfest! ”Läskigt” är temat för festen och Torget-gänget lovar att det blir lika ”gala-läskigt” som förra året!!!



Gillar ni män och är detsamma så är ju alltid SLM ett bra alternativ! Förra lördagen var det riktigt bamsesuccé på klubben då det var Pool-party. Plask i dammen och Speedos för de pryda. I helgen har SLM återgått till sitt normalstadie med barkväll fredag och pålöradg natt är det Fetish Night – dvs baskrav på klädsel för att komma in. Kolla klubbens hemsida (länk via GayMap) för att se vad som gäller. För er som fick blodad tand på SLM av Daniel Olssons musikextravagans så är det SLM som gäller lördag natt!



Som tidigare meddelats är det Halloweenspektakel även denna helg hos Secret Garden under ledning av Leo B med personal. På Bitter Pills vid Hornstull är det såklart öppet liksom hos Side Track som hunnit vilat upp sig efter förra veckans vilda 18-årsfestande.




Och på söndag blir det kalabalaskalas på Pattan. Släng er i plurret alla klubbfixare – Patricias gaykvällar har hållit på, med samma rosa dam som galjonsfigur sedan första starten för 25 år sedan (var Babsan bara ett år gammal när hon började i partyvimlet?). Det blir artister på scen med Shirley Clamp i spetsen och Babsan på trekvarten. Bord bokas om en är klok och ledig måndag är att föredra! Grattis Patricia – häftigt gjort! 25 år till!



MALMÖ
Joes klubb Wonk kör Halloween-firandet nu i helgen. Årets fest är, berättas det, inspirerad av Conjuring-filmerna. Och det innebär att klubben kommer bli hemsökt av diverse paranormala saker.
Även Club Unique kör Halloween-tema denna fredag – så ni som investerat i läskiga kläder och rött smink får chans att använda detta bägge nätterna!
Hett tips för er som gräver er i den skånska myllan är att det på Moriskan är finbesök från Helsingborg just nu! Cabaret Candy har show och fest denna och nästa fredag/lördag.
För fördrink, mat och skönt häng är det såklart BeeBar på Södra Förstadsgatan som gäller.
SLM Malmö har ny lokal på gång med öppning 25 november. Just nu putsas och fejas det för hela slanten på Tågmästaregatan. Abstinenta tar tåget till Köpenhamn där SLM i helgen har Fireball party!





GÖTEBORG
Även i Göteborg är det såklart BeeBar som är hänget för hela gänget. Baren som göra alla glada, och speciellt då Kal och Ada. Novemberspecial betyder just denna hela att DJ Aron spelar på lördag natt.
På lördag är det även Halloweenfest för läderklubben SLM som håller till i skönpuben Hakets lokaler. Medlemskap krävs såklart. Och rätt kläder!
På Gretas är det Dragzilla som får gästerna att komma i Halloween-mood redan på fredagskvällen. Öppet från 22 både fredag och lördag: ”Varmt välkomna till årets blodigaste helger”, hälsar Gretas personal. På lördag är det final i Drag Idol-tävlingen med Linda Gold influgen från London.