Klubbmingel


Johanna Björkegren som fyllde år, Emelie Snäll, Göteborgs-Maria. De uppmanar alla att skänka pengar till framförallt Alla Kvinnors Hus i samband Internationella kvinnodagen. Men även bröstcancerfonden och hjärt- och lung behöver allt stöd. De uppmanar även att alla borde våga mer, våga visa mer vänlighet och ödmjukhet inför andra människor.


Mian Lodalen, Mimmi Malmer, Lena Romert och Wanja Astvik, berättade att de planerade fira internationella kvinnodagen genom att delta i politiska debatter och demonstrera.


Olle Söderström och Linda Diaz tycker det är synd att det egentligen behövs en internationell kvinnodag men menar att det tyvärr är nödvändigt. Linda berättade att hon skulle fira den med en brakfest.


Dj la goes nut’s la Mårtenson Astvik, spelade kvinnokampsånger som inledning då natten gick över från fredag till lördag. När hon en gång i tiden hon jobbade som chef så lät hon alla anställda kvinnor vara lediga på internationella kvinnodagen.


Titti Blixth och Anna Högkil på Mommas bjöd vid midnatt alla kvinnor på dricka som en god inledning på internationella kvinnodagen.


Marie Ericson, berättar att hon planerade spenderar kvinnodagen med vänner och middag


Anna Claeson på Roxy berättade att hon kommer jobba som vanligt på kvinnodagen.


Manuela Gaetani och Anna Nilsson har blivit bjudna på middag hos ett par bögpolare där de tänker fira kvinnodagen.


Jerry Strömberg och Ola Borgun hade under kvällen diskuterat en hel del angående kvinnodagen och tyckte det är tråkigt att den behövs ”då det egentligen borde vara en självklarhet att män och kvinnor ska vara jämställda”.


Cecilia och Öyvind. För Cecilia är det en självklar sak att demonstrera på kvinnodagen eftersom det fortfarande råder stora orättviser mellan män och kvinnor. Öyvind lovade att skänka kvinnorna en tanke då han jobbar på kvinnodagen


Nina, Eva och Marre berättade att de skulle fira kvinnodagen med tårta. De tycker att man speciellt denna dag kan skänka pengar till Alla Kvinnors Hus och även till olika kvinnoprojekt i och utanför Sverige.


Carol y sus chicos spelade för klubben Ray@Judy’s gäster.

Roxy-klubb på Qruiser

http://www.qruiser.com/clubs/club.php?id=55517

Publicerad: 2008-03-09 18:00:00