Grattis Tobias!
– Tack tack tack! Shit alltså, jag är så otroligt glad! Det var så himla kul. Det kanske är konstigt hur man kan bli så överväldigad av att vinna en sån här sak, men det känns fantastiskt efter 18 veckors slit.
Är du trött idag
– Nej, jag kommer inte vara trött på flera veckor, jag kommer bara vara pigg pigg pigg (skrattar).
Hur såg segernatten ut?
– Det var mycket champagne, men det var lätta bubblor som rann ner. Vi festade på Berns till klockan tre sedan gick vi vidare och firade med nära och kära på Village.
När kom du i säng?
– 05.30 ungefär. När jag vaknade i morse satte jag på mobilen och den började pipa som sjutton. Jag fick 153 sms! Jag har aldrig varit med om liknande.
Fick du grattishälsningar från något oväntat håll?
– Ja, från folk jag knappt visste att jag kände. Sedan skickade både Sissela Kyle och Maria Möller grattis-sms. Och jag har ju jobbat med båda två så det var superkul! Sedan har jag fått sms från kompisar i Hallsberg där jag är ifrån och från min familj och så. Det är verkligen rörande att så många hört av sig.
Trodde du att ni skulle vinna?
– Jag har aldrig trott någon gång att vi skulle vinna. Inte tidigare år heller. Klart man velat stå högt upp när man jobbat så länge, men jag har aldrig vågat tro att vi skulle vinna.
Ert shownummer som du koreograferat och satt ihop musiken till var ju helt fantastiskt, ni körde verkligen över Tony och Annika.
– Tack! Ja (skrattar), Tina körde verkligen över dem. Jag är så stolt och glad över Tina.
Varför tror du att ni vann?
– Kombinationen av mig och Tina har ju varit bra. Och vi har haft så förbannat kul. Jag har aldrig mött en person som kämpat så hårt i 18 veckor och alltid kommit på morgon med ett leende. Det har verkligen varit genuint roligt att jobba med Tina, även om vi tränat stenhårt!
Jag förmodar att det blir en till säsong av ”Let’s dance”, har du någon drömpartner?
Sissela Kyle! Jag älskar Sissela Kyle!
Vad ska du göra nu?
– Jag och Annika Sjöö, som dansade med Tony, uppträder ju i Sverige och utomlands i en egen dansshow som vi har så det hoppas jag ska sysselsätta mig en hel del.
Har du några sommarplaner?
– Jag ska till Boston och New York och både jobba och umgås med vänner. Sedan ska jag besöka Reno i år igen och vara med i ”Burn the floor”.
Sist du intervjuades i QX var du singel, men…
– …det är jag inte längre.
Hur träffade du honom?
– Vi träffades på en premiär.
Grattis till det också och ha en fortsatt bra helg!
– Tusen tack!