Grattis, hur känns det?
– Väldigt kul. Den största utmaningen i mitt liv eftersom sajten växer så det knakar. Det är lite pirr i magen men det är väl bara bra. (skratt) Egentligen blir det inga stora skillnader i mitt dagliga arbete, jag har ju jobbat med sajten i två år. Jag kommer dock inte vimla så mycket längre utan ha ett mer övergripande ansvar.

Vad har du för planer för sajterna?
– Vi har flera nya intressanta bloggnamn på gång och kommer göra en större nöjesbevakning i Göteborg. Sen ska sidan få en liten ansiktslyftning och vi ska göra våra medlemsbloggar snyggare och mer funktionella. Rent redaktionellt ska sajterna bli roligare att besöka. Vi satsar ännu mer på utländska kändisnyheter i vår.

Du vill att sajterna ska bli mindre elaka, hur då?
– Nu tycker jag inte att vi har varit så elaka, men jag är övertygad om att det är fullt möjligt att skratta med kändisarna snarare än åt dem och fortfarande kunna göra det intressant och roligt för våra läsare. Samtidigt kommer vi fortsätta att ställa kändisar mot väggen och ställa kritiska frågor i egenskap av dem som förebilder. En snällare linje bör inte förväxlas med åsiktslöshet. Men en bra nöjesreporter ska kunna rapportera utan att alltid behöva kommentera.

Du gick ju själv ut och berättade om ditt tidigare destruktiva uteliv, på vilket sätt har du nytta av det i ditt nya jobb?
– Jag har nog en större förståelse för att människor kan befinna sig i en nedåtgående spiral i livet. Och att det finns tillfällen när man har rätt att få vara ifred. Det är viktigt med respekt även mot de som valt ett liv i det offentliga.

Vad händer härnäst
– Det blir en stor jubileumsfest i vår som vi precis har börjat planera. Så mycket mer än det och det dagliga arbetet hinner jag inte just nu (skratt)