Mr Fetish Malmö 2008 heter Stefan Martin. Med sitt tre minuter långa framträdande lyckades han under tävlingen övertyga SLM-bögarna att han skulle ha titeln och att han skall representera Malmö i Mr Leather Europe-tävlingen i Berlin i oktober. Showen hade strippkaraktär, med många klädbyten, lättklätt och naket, och utspelade sig framför och bakom en vit skärm där Stefan ibland visade sig genom ett effektfullt skuggspel. Till saken hör att Stefan är en välbyggd man som man gärna tittar på och nu fick han i dubbel bemärkelse visa musklerna. Det gav utdelning.

– Jag blev övertalad att ställa upp, de tyckte väl att jag passade in, berättar Stefan som är lite av en exhibitionist. Det var roligt. Att stå på scen är lite annorlunda, lite mer teater. Man behöver ju inte va exhibitionist för att göra det.

Stefan är automationsingenjör, singel och öppen för förslag. Han bor i hus och gillar trädgårdsarbete, liksom sport, cykling och styrketräning. Han går till SLM för att träffa killar, maskulina killar. Det ska vara snygga vältränade killar, gärna i läder eller tajta sportkläder som visar mer än de döljer.

– Gaykulturen i Malmö är lite tråkig, men Malmö är en liten stad i såna sammanhang, menar han och jämför med Amsterdam och Berlin. Han skulle vilja se fler maskulina vältränade killar och hoppas kunna locka fler av dem till fetischvärlden.

I oktober tävlar han alltså i Mr Leather Europe i Berlin och skulle han vinna där får han även en biljett till Mr Leather International i Chicago i maj. Men det är långt dit.
– Jag vet inte vad de andra kandidaterna har att bjuda på. Det ska bli intressant och spännande att va med. Det viktigaste är inte att vinna utan att va med, förklarar han.

Lycka till Stefan!