Martina Navratilova är en av världens främsta lesbiska sportikoner, trots att hon lagt sitt tennisracket på hyllan. För tillfället deltar hon i dokusåpan ”I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!” Nu hoppas hennes lesbiska fans i Australien att få en glimt av henne under inspelningarna i Murwillumbahs djungel i New South Wales, i sydöstra Australien. Vissa av dem verkar vara redo att ta till drastiska metoder.

– Våra medlemmar är beredda att bryta sig in på området för att träffa Martina. De är häpna över att veta att hon är så pass nära, säger Leonie Seebohm till Daily Star. Hon är sekreterare i organisationen Feathers som planerar att organisera en busstur för att hitta sin tennistjärnan.

Leonie Seebohm berättar att medlemmarna blev överlyckliga över att Martina Navratilova fanns bara ett stenkast bort. Tanken är att de skulle visa sin uppskattning över att hon gästade området.

– Tjejerna skulle bli så exalterade över att få träffa Martina. Vi skulle bara vilja vifta med våra flaggor och får folk att rösta fram henne till djungelns drottning.