– Vi har underbara dragartister som ska uppträda på premiären, både helt okända och mer bekanta ansikten. Alla dragqueens skyddshelgon S:ta Shima showar, vi har rednose-twinks, gratis popcorn åt alla och vi blåser upp kondomdjur, säger Puta och påminner extra om att ”vi har elektrisk scenbelysning”.
Dragcirkusen söker talanger som vare sig man är en ”van galakärring” eller är helt grön och ”mimar i hårborstar hemma i vardagsrummet” har en hysterisk längtan efter att få stå på scen. På Dragcirkusen leder de två tantclownerna som nästan blivit examinerade från Bolsjoj-teatern i Moskva, scenshowen.
– Vi har kommit över ett halvt ton baltiskt sågspån till pangpris som ska fylla lokalerna på Kolingsborg kvällen till ära, berättar Pippa förtjust. Men de trehundra tyska illrarna som skulle släppas ner från taket till finalen sitter fortfarande i karantän tyvärr… Däremot kan privata smågnagare kan lämnas in i garderoben om man vill hjälpa till att göra showen ännu mera minnesvärd!
Vill du stå på scen klockan 01.00 den sista fredagen i månaden så anmäler du ditt intresse via Paradise hemsida eller via Qruiser-klubben.



Paradise i QX GayMap