I dag kom trailern till långfilmen som samlar familjen Crawley, deras tjänstefolk och bekanta för en långfilm som såklart till större del utspelar sig på godset Downton Abbey i Yorkshire, Storbritannien.

Alla bekanta ansikten dyker upp i trailern: Lord Grantham, Cora, Lady Mary, Lady Edith, Tom Branson, Anna, Carson, Mr Bates,  Mrs Patmore, Daisy, Mrs Hughes, Molesley och såklart änkegrevinnan Violet Crawley, än en gång spelad av den fantastiska Maggie Smith.

Men som HBTQ-tittare så blir man extra pepp på att se att butlern Thomas (Robert James Collier) äntligen får lite romantik i sitt liv i trailern. I en snabb scen ser han ut att kyssas med en annan man. Mannen kan möjligen ha något att göra med filmens huvudstory om att de brittiska kungahuset hälsar på Downton-godset.

Serien avslutades efter sex säsonger på juldagen 2015, och är en av de mest framgångsrika kostymdramorna någonsin. Downton Abbey vann ett flertal priser under årens lopp, bland annat flera SAG Awards, Emmys, Golden Globes och BAFTAs.