Helt plötsligt var en av deltagarna i realityserien Love Island US borta från produktionen. 24-årige Noah Purvis hade ”tagits bort”  från programmet eftersom han enligt ett pressmeddelande till nöjesprogrammet Entertainment Tonight hade uppgett falska uppgifter när han sökte till programmet. CBS och ITV America, som producerar realityn, menar att Purvis oärlighet bröt mot reglementet för serien och han därför hade fått gå.

Vad oärligheten består av framkommer inte, men samtidigt har det uppdagats att Noha Purvis spelat in porrfilm för bolaget Corbin Fischer. Och mycket riktigt, under namnet ”Ethan” syns Noah Purvis i fyra filmer där han har sex med killar, plus en film där han har sex med en tjej.

TV-bolagen får nu kritik i sociala medier för att de verkar ha sparkat Purvis baserat på att han spelat in bögporr.
En person skriver: ”@CBS Ni är såna hycklare. Ni sparkar honom för att han har ett gayporrförlutet men tillåter folk att ha sex på ön? Homofobi de luxe.”
En annan skriver:
Varför kan han inte vara porrfilmsstjärna, och vara på ön? Jag ser inte problemet?”

I Sverige visas Love Island US på TV4 Play och C More. Men än har Noah Purvis inte kommit in i serien, han dyker upp under dag 26 av serien. Än så länge är svenska tittare bara på dag 10.