I veckan deltog RuPauls bästis och DragRace-kollega Michelle Visage i en digital pressträff för den precis startade 13:e säsongen av RuPauls Drag Race. Under intervjun med Visage fick världen äntligen svar på varför vissa gayikoner ännu inte gästat  realityn, som gång på gång Emmy-prisas.

– Bara så ni vet så har vi frågat Dolly Parton i 11, 12, 13 år. Men i slutändan handlar det om att få ihop schemat och det är väldigt långa dagar för en del människor.

– Och för att lugna alla så får Cher, Madonna , Liza frågan. Vi frågar alla, och det är alltid schemakrockar som blir fallet. Det tog år att få Gaga, men vi fick henne tillslut, berättade Visage.

Lady Gaga gästade RuPauls Drag Races  första avsnitt säsong 9. Andra stora HBTQ-favoriter som gästat serien är Ariana Grande, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Shania Twain, Lizzo, Beth Ditto och så svenska Robyn såklart, som gästade seriens andra avsnitt under säsong 12. För er som undrar, Britney Spears har aldrig varit där heller. Däremot har Britney-imitatören Derrick Berry har tävlat två gånger, både i ordinarie säsong 8 och i RuPauls Drag Race All Stars säsong 5.