När det i måndags var dags att prisa Årets duo kom Babsan ut för att presentera de nominerade. Men det var bara halva sidan som smyckats med den ikoniska rosa Babsan-peruken. Den andra halvan fick vara civila Lars-Åke Wilhelmsson.

Årets Duo gick till Edvin Ryding och Omar Rudberg som i serien Young Royals blivit paret alla älskar att följa. Det var killarnas andra vinst för kvällen och de passade på att tacka de personer i produktionen av Young Royals som de missade första vändan. Men de riktade även uppskattning till sig själva.

”Vi har gjort ett sånt fantastiskt jobb” skrattade killarna.

Då föreslog Babsan att killarna skulle dela en puss. Men så roligt skulle det inte bli.

”Det kommer i säsong två” lovade de på scen.

När QX-galans sociala medier-redaktör Isabelle Hed tog pulsen på killarna backstage efter andra vinsten var Babsans puss-förfrågan något killarna glatt tog med sig.

– Dubbelvinst, två vinster av tre nomineringar. Det kan inte bli bättre, eller jo det kan det ju, sa Omar till Isabelle.

På frågan hur det var att komma upp på scen igen enades Omar och Edvin på tre ord. ”Läskigt”, ”svettigt” och ”tacksamt”.

– Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, sa Omar och Edvin instämmer.

– Det var helt sjukt jag hade en sån jävla puls.

– Och så kommer Babsan där ’en puss nu då’, skrattar Omar och lovar igen att den får man vänta på till säsong två av Young Royals.

2022