28 saker att se fram emot i höst
Trodde du att hösten kommer vara en enda lång inställd årstid på grund av covid19. Då får du tänka om. Här listar vi några av de saker du har att se fram emot.

Are We Lost Forever?
Höstens svenska hbtq-film är en flört med både Marriage Story och Scener ur ett äktenskap. Vi har träffat skådisarna och regissören.

Mian, Lisa & Lilly är höstens trio
Två drunknade flickor, sammanbundna i Hammarby sjö. Ett avskedsbrev där de önskar bli begravda i samma kista. Händelsen som utspelade sig 1911 i Stockholm har nu kommit upp till ytan då Mian Lodalen skrivit romanen om Lisa och Lilly.

Rufus Wainwright
På ”Unfollow the Rules” sammanfattar sångaren och kompositören Rufus Wainwright, 47, sin karriär hittills. Och premiären av Rufus Wainwrights opera Prima Donna på Operan i Stockholm är den 10 oktober.

Eva Dahlgren och hennes ”Evalution”
Vi hörs på telefon. Eva semestrar i Italien. Jag sitter i Stockholm. Vi ska prata om hennes nya skiva. Den som skulle ha kommit ut i maj, men som precis som det mesta just nu, skjutits upp.

Alex Letic är vår man i morgonstudion
Han växte upp med fem bröder i ett extremt religiöst hem utanför Uppsala. Idag levererar han kultur- och nöjesnyheter i SVTs Morgonstudion som ingen annan. QX tog en kaffe med den 26-årige Alex Letic.

Sverigeälskande debut-duo
Med cello och sång skapar Insta-vänliga duon Branden & James, som är ett par privat, vacker musik. I somras släppte de debutplattan ”Chasing Dreams”.

Ett hockeyproffs kommer ut?
I boken ”Låt mig bara vara din” berättar författaren Peter Sundberg historien om hockeyproffset Adam.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt