Just nu pågår STOFF 2013 i Stockholm. En festival ägnad åt fringe-kulturen och i år är det mer queer än någonsin. Adam Potrykus på festivalen tipsar om att den kanadensiska stand up-komikern Daniel Ryan, The Dream Bears och The Typewriters från Storbritannien är akter den sanne queer-entusiasten inte bör missa. Liksom självklart Sveriges egen Alexander Alvina Chamberland.
Och en riktig legend för TV-älskare, Jane Badler som vi kunde se sträcka ut tungan i TV-serien ”V”.
Att hon inför sin debut i Stockholm dessutom tagit hjälp av två av landets hetaste QueerDrag-artister, DuRaw gör knappast intresset mindre. Så här beskrivs hennes föreställning torsdag kväll i Kulturhusets hörsal.
”Den kritikerrosade sångerskan och internationella ikonen Jane Badler tar i denna föreställning hennes teatraliska artisteri till en helt ny nivå, där hon låter publiken följa med på en resa av besatthet och svek genom hennes karaktäristiska och unika ”neo-gothic elctro” stil och passionerade röst. ”
På fredag kan man dessutom höra och se henne och hetingarna i DuoRaw på gayklubben Paradise. Njut och bredda vyerna till kultur i utkanterna av det vardagliga synfältet!
Även om några mer queeriga akter pekats ut, så är festivalen i sig själv en minst sagt queer upplevelse och erfarenhet!

Hela programmet för Stoff 2013 kan du bläddra dig igenom här!