300-400 personer kom till premiären av Karlshamns första gayklubb, The Closet på nattklubben Silver.
– Det kändes som om hela Blekinge län var där, berättar klubbarrangören och bloggaren , tidigare mest erfaren av klubbfixade i Stockholm.
– Folk åker 10-15 mil för att festa, berättar hon. I Stockholm gnäller man över att en fest som alltid har funnits vid Slussen flyttas till Münchenbryggeriet eftersom att det är långt bort? Hallå?
Att arrangera en gayfest i Karlshamn visade resultera i en massa uppskattning och pepp från gästerna.
– Det var en kvinna som inte hade varit ute på 7 år och nu äntligen kunde hon komma till Sliver och The Closet, säger Majsan Keller. Det var många transvestiter som hade vågat sig ut i lilla Karlshamn och mött folket, människorna, gästerna och det visade sig vara fantastiskt. Varför har ingen gjort en gaykväll tidigare var det många som sa medans dom längtar tills nästa gång.
Under kvällen fick de första gästerna väldigt vackra (tack vare QX loggan :-)))) goodiebags med olika sponspryttlar, Mathias Holmgrenvar singing DJ, Markus Gisslén och Inca spelade så det spratt i benen, men utan att själv sjunga med i låtarna.
– Vid sista låten så applåderades det friskt och många tänkte nog, är klockan redan 03.00? Men alla krogar på landet stänger ju 02.00. Kanske lika bra? Vi ska ju gå hem när det är som roligast, konstaterar Majsan Keller.