Vi är van att se det mesta hända i dejtingserier som The Bachelor, men det som nyligen utspelade sig i den vietnamesiska varianten av serien var något nytt. Bachelorn Nguyen Quoc Trung fick sig en rejäl överraskning under rosceremonin (del i serien där ”Bachelorn” delar ut rosor till de han vill fortsätta att dejta), då en deltagare, Mihn Thu, förklarade för ungkarlen att hon blivit kär under programmets gång.
Men inte i honom, utan i en annan deltagare! Därefter gick Mihn Thu fram till Truc Nhu, en av de tjejer som redan fått en ros och bad Truc att följa med henne hem.

Truc går sedan fram till ”Bachelorn” och förklarar att han fått henne att känna sig speciell och att hon inte känt så här på väldigt länge. Men det ligger ett ”men” i luften. Nguyen Quoc Trung försöker då övertala henne att stanna, men Truc lämnar tillbaka rosen och lämnar rosceremonin med Mihn Thu.

Men dramat tog inte slut där.
Truc Hnu ångrade sig, och kom tillbaka till programmet och fick tillbaka rosen av Bachelorn Nguyen Quoc Trung! Så nu är hon åter en av deltagarna. Vad som däremot hände med stackars Mihn Thu är oklart.