I omkring sex minuter sitter den  snygga vältränade bögen och förklarar vad ”pretty privilege” innebär. Svenskt översatt betyder det typ ”skönhetsfördel” och vad han vill ha sagt är väl typ att han haft fördelar i livet tack vare att han ser bra ut. Vilket väl i sig är att konstatera en självklarhet.

Sen spårar det ur.
Matthew ger sig själv en stor klapp på axeln över att han en gång klagat över att han kände sig tjock varpå hans inte lika vältränade vän då talade om för honom att han inte får säga så, för att han inte vet hur det är att kämpa med sitt utseende. Matthew erkänner att var dumt sagt och får ett stort tack av vännen. Som avslut på denna anekdot hyllar Matthew sig själv för att han ”erkänt” att hans kompis kamp är på riktigt. Och om Matthew då erkänner att han har en ”skönhetsfördel” jämfört med andra så kan han ge ära och erkänna den kamp som alla som inte har dessa fördelar vardagligen får leva med.
Eeeh?

Dessutom verkar Matthew ha fått saker och ting lite om bakfoten när han nämner ”en vältränad kropp” i samma andetag som ”att vara lång, ha symmetriska ansiktsdrag och bra hår”…
Att vara ”fit” är knappast något man föds till eller som ingår i att ha ”fått en genetisk jackpot”. Sist vi kollade krävdes det rätt många timmars ansträngning på gymmet för att ha en vältränad fysik. Och till skillnad från de andra egenskaperna ÄR det något (i princip) alla kan få.

Reaktionerna har heller inte låtit vänta på sig i kommentatorsfältet:
”Är detta möjligtvis den mest vidriga gaykanalen i You Tubes historia? Det är något så oärligt, falskt och fabricerat över den här snubben” skriver signaturen Petty.

Imo Emah skriver ”Jag kämpar fortfarande med att förstå meningen med det här klippet”.

Viraj skriver kanske den mest träffande kommentaren: ”6.31 minuter kan brytas ned till jag är het och jag erkänner att jag är het”.