Det är inte bara lustiga danser på TikTok. I det här klippet som blev viralt i veckan ser vi hur Cody L. Boykin faller på knä framför överraskade pojkvännen Brandon Moss. Moss, som blir helt överrumplad av den fina gesten brister ut i tårar när han fattar vad som händer.

På sajten theknot.com kan man läsa om parets kärlekshistoria. Det började med att Cody och Brandon av en slump blev polare på Instagram i December 2017. De började chatta och planerade att ses. Cody ställde in sina nyårsplaner det året för att träffa Brandon, men Brandon dök aldrig upp! Men de fortsatte trots detta att chatta under 2018.
Först i mars 2019 ägde den första dejten rum. Brandon ringde Cody en sen söndagsnatt och frågade om han ville komma och träffa honom i hans hemstad i Virginia. Trots att han var osäker på om Brandon var seriös så körde han hela vägen till Virginia för att träffa Brandon för första gången.
Det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess är det dom, och klippet ni ser här nedan filmades i augusti förra året. Nu bor paret i Raleigh, North Carolina där Cody pluggar juridik. De planerar att gifta sig i Elizabethtown, North Carolina i oktober 2020.

Inget ger oss mer fredagspepp och lycka än att se sånt här i dessa dystra tider.

@codyl.boykinThe day I asked my best friend to marry me! ##FYP ##Pride ##LGBT ##enGAYged ##HeSaidYes ##HappilyEverMoss ##ItMossBeLove ##ForYouPage♬ original sound – codyl.boykin