Ett café i Somersworth, USA, ville profilera sig som gayvänligt under den amerikanska Pridemånaden. Men annonsskylten med det skämtsamma budskapet uppskattades inte av alla.

På staden Somersworth Facebooksida finns många kommentarer och delningar där personer uttrycker sitt missnöje.

– Jag har inga problem med personers privata sexuella läggning men jag har problem med män som beter sig som kvinnor. Varför måste han bära smink och posera feminint? Lyder en kommentar.

– Det är inte schysst att tvinga på mig någons homosexualitet.

– Ett väldigt dåligt val om du frågar mig. Den är äcklig helt enkelt. Det här hör hemma på en porrsida, skriver en annan.

– Sluta rösta på demokrater som tillåter den här omoraliska smörjan. Det är dags att göra Somersworth great again.

Annonsen har även anklagats för att uppmuntra till pedofili av en boende i området. Men hennes kommentar raderades efter det kom fram att killen på bilden är över 18.

En majoritet har dock hyllat initiativet och cafét som ligger bakom det. Modellen som poserar på bilden har även han gått ut och försvarat annonsen.

– Allt jag har att säga är att tiderna förändras och era åsikter måste göra detsamma. Den här annonsen är excentrisk, kul och uttrycksfull. Förhoppningsvis kommer den inspirera unga att våga vara sig själva och leva det liv de önskar. Vissa av er kanske inte förstår den här annonsen och det är okej. Men jag råder er att försöka bredda era vyer en aning.