Bernhard, Erik & Peter.

Kommer man känna igen King Kong under Prideveckan med ett pop/ESC-golv och ett med tyngre dans?

– Jajamen, det kommer man att göra, så alla kan känna sig trygga och hemma i vanlig ordning, förutom då att det blir extra mycket av allt och ett brett utval av DJ:s så klart.

Ni kör olika teman, som afterpoolparty på onsdagen och sportsnight på fredagen. Hur viktigt är det att klä sig enligt temat?
– Det är döasviktigt såklart (skrattar). Skämt åsido, många gäster är väldigt duktiga på att hänga på temat men det står så klart helt fritt för alla att välja hur pass all-in man vill gå. Folk är exempelvis  inte så svåra när det kommer till att få slänga på sig ett par speedos helt legitimt en kväll ute på stan.
MariaPool After Party är en fortsättning från SideTrack som kör själva Maria Pool Party. Vi gick tillsammans med SideTrack på detta förra året och det var en braksuccé !  Detsamma på fredagen, så börjar Sportfesten på SideTrack kl 18, sen kan man jogga, squat:a, push-up:a eller rugby-springa till King Kong.

Ni kör ditt inträde på KK ons och tors, varför då?
– Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet till att delta i så många events som möjligt under veckan. Vi vet att det är många som har rest långt och väntat på den här veckan under hela året och det går snabbt mycket pengar om folk ska ha råd med park, god dryck alla olika fester och så vidare.
Så genom att göra produktioner i början av veckan som inte kräver stora budgetar för att producera så kan vi på ett bra sätt ge tillbaka till communityt då vi känner det är viktigt att komma ihåg att Pride handlar om mycket mer än business.

The Pride Circus körs på lördagen. Vad är det för lokal ni kör i?
– Den kommer att vara ute på Kraken, precis vid Globens tunnelbana. Det är en fantastisk lokal som vi hade den stora turen att snubbla över och där vi har ett underbart samarbete med ägaren till lokalen så det ska verkligen bli kul att köra vår första fest där. Lokalen i sig är stor redan som den är men vi har även utökat ytan med ett dansgolv i tält utomhus, ovanpå de så finns även ett ”hemligt” golv att finna för den som känner sig äventyrlig och har ögonen och öronen på skaft…

Det är tunga dj-namn ni bokat, kommer de köra på olika golv eller olika tider?
– Ja, vi är otroligt glada över våra bokningar. Vad det gäller Dj Aron och Beth Sacks samt DJ Ryan Kenney så spelar de alla på samma golv men under olika tider, allt för att försäkra oss om att ingen ska missa nått även om man kanske har ett par drinkar eller tolv i kroppen. Alex Duwall spelar utomhus på ett av golven med sin alldeles egna sköna tvist, en favorit i repris för er som minns förra årets galna Pride Cirkus, det där golvet som folk fortfarande pratar om. Sen är ju Puta Powder tillbaks, vi får helt enkelt inte stopp på kärringen. Hon har det lite ”hemliga” golvet som alla kommer vilja trängas på. Disco galore, tänk mycket rök och discoljus i överflöd.

Vad betyder Fux de lux och Nomais närvaro för partystämningen?
– De är precis den typen av människor som man vill ha på sin fest för att få till den sista och fullständigt livsnödvändiga tvisten på sin kväll. Dom är båda limmet i produktionen och för magin under hela kvällen. Sen om någon skulle sakna en danspartner, är de bundna genom kontrakt till att ställa upp!

Ni har en bar i Pridepark..?
– Ja, det här är första gång vi har en King Kong-bar i parken vilket vi tycker är väldig roligt! Såklart så kommer man känna igen personalen i vår beach bar. Vi håller oss till dryck i våran bar, så det kommer bli ett skönt häng, musik från King Kong och blir det varmt kan man svalka sig i poolen.

Ni kör en mäktig show på lördagen i parken, vad kan vi förvänta oss av den?
– Ingen vila! Vi har producerat årets avslutningsshow i parken med fyra timmars non-stop party på scen, bortsett från en timmes paus så man hinner fukta strupen och tömma blåsan. Shirley Clamp och Sean Kelly  leder showen med ett gäng artister. En del kända ansikten och några nya stjärnskott blir det: Molly Pettersson Hammar, Ängie, Melissa Totten, en av värdens bästa Madonna-imitatörer och så har vi fått hit DJ Aron och Beth Sacks som är känd för sina remixer på Voulez Vous och What’s Up. Men det kommer många, många fler och vi kan garantera att ni vill inte missa showen…

Vad ser du själv mest fram emot under Pride?
– Utan filter? När parken är nerplockad och vi får somna på vår soffa. Men om jag bortser från hur urlakad man är vid det laget så är det självklart vår stora scenshow på lördag kväll i parken. Och även vår bar som vi har i parken för King Kongs räkning.Så fort vi landat showen på scen och musiken tystnat så ser vi fram emot att dels ha öppet till 05 på King Kong, för första gången, men också alla galna happenings och performances ute på Cirkus festen. Det blir ett högljutt brakande spektakel på alla fronter för att knyta ihop en underbar vecka.

Här köper du biljett till lördagsfesten