Ivan gick på den mytomspunna gaygatan Oxford Street i Sydney efter en kväll på gaybaren Stonewall.

Helt plötsligt hör han någon skrika ”bögjävel” och ”queer-fitta”.

– En man tog tag i min skjorta med en sån kraft att knapparna flög av. Sen slog han mig så hårt att käken krossades, skriver Flinn själv om attacken på GoFundMe.

Men då svassade tre ”dragqueen-änglar” in och avbröt misshandeln.

”Peruker flög och lösnaglar bröts”

– Det var fullt slagsmål, peruker flög och lösnaglar bröts.  Jag var helt ställd och otroligt tacksam över att dragqueens finns. Jag tackar Gud för att de var där, annars hade jag säkert dött. Änglar finns verkligen på jorden.

Det var Coco Jumbo, Ivy Leaguee och Vybe som var Flinns änglar. De hade precis avslutat ett uppträdande på en närliggande klubb när de blev vittnen till hatattacken.

– Pojkarna sket nästan på sig, de hade nog inte räknat med att få en dragqueen över sig. Jag har blivit mobbad under min uppväxt för att jag är gay och till slut kommer man till en plats där man måste slå tillbaka. Utan att bry sig om att man kanske blir skadad eller har sönder sin peruk, säger Luke Karakia ”Ivy Leaguee” till News.com.au.

– Jag tror inte att de fattade vad de hade gett sig in på. Jag är en före detta rugbyspelare, säger Luke Waga ”Coco Jumbo” och fortsätter:

– En av dem försökte fly men jag jagade efter honom ut på den trafikerade gatan. Jag är förvånad att inte peruken flög av.

Efter hjältedådet har Flinn samlat in pengar för att ersätta sina räddares trasiga peruker, brutna klackar och lösnaglar.

– Alla runt om stod bara tysta, men de reagerade blixtsnabbt. Dragqueens krigade för mig. De är mina hjältar, skriver han.

Ivy League, Coco Jumbo och Vybe