Sean Cole, 29, hade kommit på sin son i en ”situation” med en annan pojke när sonen var på besök i Seans hemstad i Alabama, USA. Han fick då sin 20-åriga flickvän, Khadeijah Moore, att begå sexuella övergrepp på sonen eftersom han misstänkte att sonen, som är autistisk, var homosexuell.

Sean instruerade sin flickvän att utföra sexuella övergrepp på sin son och tvingade även sonen att utföra sexuella akter på Moore.

Händelsen utspelades under hösten 2016 och när pojken berättade om övergreppen för sin mamma, som bor i en annan delstat, agerade hon direkt och paret Cole/Moore åtalades i januari 2017.

Förra veckan fann en jury paret skyldiga till våldtäkt, sodomi och sexuella övergrepp mot barn och nu väntar de på domen som avkunnas den 24 maj. Sannolikt döms båda till livstids fängelse.

Åklagaren Tim Douthit säger att fallet är det värsta han stött på under sin karriär.
– Det värsta är att den lilla grabben fortfarande inte fattar att det här inte är hans fel, säger Douhit till nyhetssajten AL.

När pojken under förhören fick frågan vad han tänkte när allt detta hände så sa han ”Jag undrade varför min pappa gjorde det här mot mig. Han sa att jag inte skulle berätta för någon. Jag svek honom, för jag berättar ju för er”.