Frilansjournalisten och författaren Niclas Eriksson skriver en serie artiklar om Bareback-porren i USA för sajten Sentry.nu. Under julen har han mött Sage Daniels som blivit en stor stjärna genom att ha sex på film och framför webb-kameran.
– Det blev ett sätt för mig att lära mig att våga vara intim med andra män, att ta kontroll över något som jag hade förlorat, berättar han för Niclas Eriksson.
Problemen med intimitet grundar sig i hans smärtsamma barndomsupplevelser säger han. Sage Daniels berättar att han våldtagits nio gånger i sin barndom, första gången när han bara var sex år. Han säger att utforskandet av sexualitet via porren blivit ett sätt att komma vidare från de övergrepp han utsatts för.
”Stjärnan” inom bareback-filmerna, det vill säga sexfilmer där man inte skyddar sig mot hiv och andra könssjukdomar, har som mål att bygga upp en relation och skaffa barn.
– Jag har velat skaffa familj och barn sedan jag var sexton, men det är först nu som jag verkligen skulle vara beredd att ge upp porrkarriären.

Niclas Ericsson bevakar bareback för Sentry.nu
Läs hela artikeln på Sentry.nu