Elite Hotel Marina Tower

I detta pridepaket ingår inte bara övernattning i superiorrum, frukost och wifi. Här får du också ett spabesök på lyxiga Sturebadet för att göra dig redo för allt vad parken och nätterna har att erbjuda.

Nordic Choice Hotels

Choice-paketet Pride-Eat-Sleep-Repeat bokar du på något av deras sex hotell i Stockholm. De erbjuder övernattning med frukost och ”Living Room aktiviteter i sann Pride anda”.

Sheraton Stockholm

Sheraton vill att du ska komma och ”stay proud”. Här hittar du dessutom det perfekta läget för att spana på lördagens EuroPride-parad som passerar bara ett par meter ifrån deras härliga uteservering.

Hotel Bentleys

Vill du hålla ett lite lugnare tempo när det är dags att krypa till sängs kanske boutique hotellet Bentleys är rätt för dig. De marknadsför sig som ett ”fabulous choice during EuroPride, och med tanke på de maffiga kristallkronorna säger vi inte emot.

Scandic

Scandic storsatsar och erbjuder regnbågspaket med extra allt. Här får du regnbågstandkräm, regnbågslipsyl, QX och överlevnadsguiden QX Gaymap på rummet. Du får dessutom ta hem örngottet med trycket ”Sleep with Pride”. Vi är sålda!

Berns

För den som vill satsa stenhårt på nattlivet under EuroPride kan hotell Berns vara en bra idé. Då har du bokstavligen krypavstånd från de stora Clean-festerna, som samtliga hålls på Berns. Med rabattkoden ”Cleangroup” får du dessutom 20 procent rabatt.