Ta en romantisk vagnstur i Prideområdet med våra mänskliga ponnies! Inte ens Askungen har lika fina springare. Perfekt isbrytare eller tillfälle att fria! Du hittar dem vid Kinkytorget om de inte är ute i området.

Strosa runt i Justine och Juliettes, Cum och Chambers of Loves tält. Titta på konst, hitta clubwear till festen, och få ett ypperligt tillfälle att liksom bara av en slump prova korsetter, veganska läderoutfits, eller kanske ett Wartenberg wheel. Uppiggande, inspirerande, och ni får en bild av vad ni gillar.

Prova på-stationerna!

Spanat in en shibari-hunk, eller nyfiken ändå? Kom till Peer Rope för att testa hur det känns att bli bunden innan det blir skarpt läge, eller pröva lätt smisk hos Club Sade.

Ta med din dejt; få saker är så vackra som att se någon glittra rodnande när de upptäcker att de gillar något nytt. Dessutom frigörs endorfiner och hormoner som gör en avslappnad, glad och attraktiv.

Det finns även introworkshops, där ni kan lära er grunderna för att knyta på varandra.

(Insidertips; prova på-stationerna upplevs bäst utan alkohol, men ni är välkomna även efter ett glas)

OBS! Det är absolut förbjudet att tjata på sin dejt att pröva något, om ni inte är överens om att det är en del av nöjet.

Se standupshowen med James Lorean MacDonald! Skratta, bli av med prestationsnojorna och bli stolt över att vara den du är. Om standup inte är din grej så finns en inspirerande föreläsning om hur vardagsgrejer blir till lekredskap med bara lite fantasi.

Landa vid borden med något att dricka, det är viktigt att fylla på efter alla upplevelser. Hittat något ni vill gå vidare med, men är osäkra på hur ni ska prata och stämma av samtycket utan att bryta stämningen? Fråga KKs värdar om tips. En bra förhandling är ett svårslaget förspel, och det går att träna upp sig i konsten. Det kan vara minst lika hett när någon blygt rodnande avslöjar sina hemliga drömmar, som att någon ser en stadigt i ögonen och berättar vad den vill göra med en.

Dejting blir så mycket roligare om en vet varandras intentioner och fantasier, istället för att ta för givet att den andra tänker som en själv. Att i hettan upptäcka att båda vill bära handklovarna eller strapen kan ha sin charm, men också bli ett snöpligt slut.

Se varandra i ögonen, se vad ni får för impulser. Stannar ni kvar på Fredag kan ni se DJ COBRAH – en hypad artist med en mix av electro, vogue och pop – visa sin kollektion och skapa röj på dansgolvet. Är det Lördag kan ni inviga era nya snygga fetischkläder på Dekadance fest Euro Perv Pride.

 

 

Oavsett vart och med vem eller vilka ni vandrar vidare i natten önskar Kinkykvarteret er kärlek, och happy kinky Pride!